DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce
Hafif Yağmurlu
26°C
Düzce
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
REKLAM
REKLAM

GEZ GÖR 2023 SEZONUNU KAPATTI

GEZ GÖR 2023 SEZONUNU KAPATTI
02.11.2023 13:16
1
A+
A-

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile hazırlanan Gez-Gör Düzce Projesi, düzenlediği gezilerde toplam 2 bin 153 kişiye Düzce’yi tanıttı.

Düzce’nin sahip olduğu turistik değerlerin geliştirilerek tanıtılması amacıyla atılan adımlardan biri olarak kabul edilen Gez-Gör Düzce uygulaması hizmete başladığı 2023 Temmuz ayından Kasım ayına kadar resmi başvurularda bin 513, STK üyeleri ve öğrenci grupları ile birlikte toplam 2 bin 153 kişiye Düzce’nin güzelliklerini tanıttı. Kuzey ve Güney Rotası olmak üzere iki farklı güzergahta misafirlerini ağırlayan Gez-Gör Düzce otobüsü Kasım ayı itibariyle 2023 yılı sezonunu kapatırken Düzce Belediyesi’nden süreç hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşıldı.

ÖNCE DÜZCELİLER TANIMALI MOTTOSU İLE BAŞLATILDI
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün; “Yöresel değerlerimizi önce kendimiz tanımalıyız, korumalı ve sahip çıkmalıyız. Sonrasında Düzce’yi özellikle doğa ve tarih turizminde Türkiye’nin sayılı illeri arasına sokmak üzere önce yerlisi olarak biz birer turizm elçisi olmalıyız” diyerek başlattığı Gez Gör Düzce’nin Temmuz ayından bu yana düzenlediği gezilerde hava şartlarına bağlı olarak haftanın 5 günü seferler düzenlendi. Kuzeyde Konuralp ve Akçakoca’nın yer aldığı, güneyde ise daha çok şelale ve göl gibi doğal güzelliklerin yer aldığı geziler Düzcelilerden yoğun ilgi gördü.

BAŞVURU SIRASINA GÖRE VATANDAŞLAR DAVET EDİLDİ
Gez-Gör Düzce seferlerine katılmak isteyen vatandaşlar 0380 524 34 57 numaralı sabit hat üzerinden başvuruda bulunurken sırasıyla yapılan 30 kişilik gruplar belirlenen günden bir gün önce aranarak geziye davet edildi. Yoğun başvuruların olduğu seferlerin hava şartlarına bağlı olarak kesintisiz yapılması ile katılmak isteyen herkesin hizmetten faydalanmasına özen gösterildi. 2023 Temmuz ayında başlayan gezilerde Kasım ayı itibariyle toplam 2 bin 153 kişi Düzce’yi gezip gördü.

GÜZERGAHLAR DAHA DA GELİŞTİRİLECEK
Kuzeyde Konuralp Antik Tiyatro, Batı Surları, Kemerkasım Köyü, Su Kemerleri, Atlı Kapı ve Akçakoca. Güneyde ise Aydınpınar Şelalesi, Samandere Şelalesi ve Efteni Gölü gibi doğal güzellikler gezdirildi.2024
yılı sezonuna şimdiden hazırlık yapan Gez Gör ekibi de gelecek yıl yapılacak gezilerde farklı rotalarında ekleneceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.