DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce
Parçalı Bulutlu
32°C
Düzce
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
REKLAM
REKLAM

ÜNLÜ DAĞCIDAN SÜRPRİZ ZİYARET

ÜNLÜ DAĞCIDAN SÜRPRİZ ZİYARET
02.11.2023 13:04
2
A+
A-

Zor arazi koşullarında arama kurtarma ve hayatta kalma eğitimleri veren doğa programlarının sevilen yüzü Serdar KILIÇ, Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları çerçevesinde Düzce Kültür ve turizm Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen “Düzce’nin Kültürel Miras Taşıyıcıları 100.Yılda Halkla Buluşuyor” etkinliğine katıldı.

Dağcı ve eğitimci olarak Türkiye’yi pek çok kez temsil eden ünlü fenomen, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen” ‘Düzce’nin Kültürel Miras Taşıyıcıları 100.Yılda Halkla Buluşuyor” etkinliğinde Düzceli sanatçılarla bir araya geldi. Turizm Danışma Ofisi önünde açılan stantları tek tek ziyaret eden KILIÇ, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü İlknur AYNAN’la bir araya gelerek Düzce’nin doğal, tarihi ve kültürel zenginleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. İçimdeki Doğa, Doğada Tek Başına, Doğada Çocukla, Dağ Evi ve Doğadaki İnsan isimli belgesel dizilerinde de yer alan  KILIÇ, Düzcelilerle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.