DOLAR
34,1697
EURO
37,0468
ALTIN
2.974,91
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce
Yağmurlu
13°C
Düzce
13°C
Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
REKLAM
REKLAM

23 NİSAN PARKI’NDA KAHVALTI EVİ

23 NİSAN PARKI’NDA KAHVALTI EVİ
27.10.2023 13:34
6
A+
A-

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 23 Nisan Parkı’nda yeni açılan Kahvaltı Evi’nde basın mensupları ile bir araya geldi. 

Yakın zamanında faaliyete giren ve Düzce’li vatandaşların gözdesi olan, asar deresi yakınındaki 23 Nisan Parkı’nda Kahvaltı Evi hizmete girdi.  Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımlarıyla basın mesnupları kahvaltıda bir araya gelirken  Başkan Özlü açıklamalarda bulundu. “Düzce’nin çok parka ihtiyacı var. Düzceli çocuklar park istiyor. Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu yerler aramaya başladık burası platoydu boştu buraya çocuk parkı yapma fikri buradan doğdu. Burasının mülkiyeti TOKİ’ye aitti, mülkiyet değişimi kentsel dönüşüm projesi kapsamında burası yaklaşık 17 dönümdür, TOKİ burayı bir kaç defa ihaleye çıkardı alıcı olmadı. Buranın yarısını TOKİ’den arsa takası ile aldık ve bugün bu gördüğümüz alan bundan bir kaç ay önce çocuk parkı olarak hizmete açıldı. Çocuk parkına gelen aileler çocukları oynarken gelebilecekleri bir yer olarak da burayı inşa ettik restore ettik. İçini biraz klasik tarzda dekore ettik. Burada kahvaltı tarzda veya soğuk içecekler  olacak, burada ana yemek olmayacak.  Kahvaltı derken sadece sabah olarak düşünmeyin öğlen geldiğinizde de burda sini kahvaltı şeklinde olacak. Yani bakır bir tepsi içinde kahvaltı olacak. Buraya kahvaltıya geldiğimizde şelale vari bir ses eşliğinde kahvaltımızı yapıcaz. Yan tarafta gördüğümüz kamelyalar var bu kamelyalarda da insanlar kahvaltısı ile birlikte gelip orda kahvaltı yapabilecek, kahvaltısı ile gelemeyenler buradan kahvaltı alacak. ” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.