DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce
Hafif Yağmurlu
26°C
Düzce
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
REKLAM
REKLAM

Eski Pazar Yerinde Araç Alev Aldı!

Eski Pazar Yerinde Araç Alev Aldı!
30.04.2024 00:02
31
A+
A-

Eski pazar yerinde bugün yaşanan trajik bir olayda, nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı bir araç alev aldı. Saat 19:48 civarında meydana gelen olay, çevrede panik ve endişeye yol açtı.

Olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı. Ancak aracın yanması sonucu ortaya çıkan yoğun duman, çevredeki insanların tedirgin olmasına neden oldu.

Henüz nedeni tespit edilemeyen bu olay, bölge sakinleri arasında endişe ve merak uyandırdı. Yetkililer, olayın detaylı bir şekilde incelendiğini ve nedenin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Şans eseri herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, aracın tamamen kullanılamaz hale geldiği bildirildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, çevredeki güvenlik önlemleri artırıldı ve vatandaşlar uyarıldı. Kamuoyu, olayın ardındaki gizemi aydınlatmak ve benzer durumların önüne geçmek için yetkililerin çabalarını yakından takip etmekte.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.