DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce
Hafif Yağmurlu
26°C
Düzce
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
REKLAM
REKLAM

SÜPRİZ ZİYARET

SÜPRİZ ZİYARET
06.09.2023 13:21
8
A+
A-

Geçtiğimiz gün işlettiği kahve önünde tartışan iki kişiyi ayırmak istediği sıradan vurulup yaralan işletme sahibine çok önemli bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleşti.

2 Eylül Cumartesi Gecesi Düzce Camikebir Mahallesi Alemdar sokakta kahve işleten Tuncay Özgenç kavga eden iki kişiyi ayırmak istediği sırada kaza kurşunu ile vurulması sonucunda saldırıyı gerçekleştiren kişi kaçmıştı. Kanlar içinde yere yığılan Tuncay Özgenç sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Aynı gece bu olaydan bir kaç saat sonra Azmimilli Mahallesi pınar sokakta bulunan bir kahveye silahlı saldırı düzenlenmesi ve kahvenin o saatte kapalı olması ile büyük bir felaketin eşiğinden dönülmüştü. Çeşitli duyumlar ile bu yaşanan iki olayın birbiri ile bağlantılı olduğu söylentisi ve intikam alınmak için ikinci olayın gerçekleştirildi dedikodusu yayılırken saldırıda yaralanan Tuncay Özgenç ‘e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. Azmimilli Mahallesi’nde kafe işleten ve işletmesi mermilere hedef olan Yavuz Yurdakul geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarette konuşan ikili böyle bir durumun olmadığını senelerdir tanıştıklarını aktardılar. Bu tür dedikoduların çıkmasına anlam veremeyen ikili bu konuların birbiriyle bir alakası olmadığını açıkça göstermiş oldular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.