DOLAR
34,2207
EURO
37,1313
ALTIN
2.984,11
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce
Yağmurlu
13°C
Düzce
13°C
Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
REKLAM
REKLAM

Fiskobirlik Kavşağı Trafiğe Kısmi Olarak Açıldı: Sabah ve Akşam Saatlerinde Düzenlemeler

Fiskobirlik Kavşağı Trafiğe Kısmi Olarak Açıldı: Sabah ve Akşam Saatlerinde Düzenlemeler
01.10.2024 23:38
3
A+
A-

Düzce’nin en yoğun trafik noktalarından biri olan Fiskobirlik Kavşağı, Ulaşım Master Planı kapsamında yapılan düzenlemeler sonrası kısmi olarak trafiğe açıldı. Trafik yoğunluğunu azaltmak, zaman kaybını en aza indirmek ve can-mal güvenliğini sağlamak amacıyla kavşakta gerekli iyileştirmeler gerçekleştirildi. Fiskobirlik Kavşağı, 01 Ekim 2024 itibarıyla yeniden trafiğe açıldı.

Kavşak, sabah 08.00-10.00 ve akşam 17.00-19.00 saatlerinde kısmi olarak trafiğe kapatılacak, diğer saatlerde ise trafik akışı normal şekilde devam edecek.

Trafiğe kapalı olacak istikametler:

  • Adliye – Şehir Merkezi (Cedidiye Mahallesi)
  • Bahçeşehir – Adliye (Fevzi Çakmak Mahallesi)
  • Otogar – Şehir Merkezi (Cedidiye Mahallesi)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.